Întrebările bonei: Ce să-i întrebi pe părinți înainte de babysitting

Întrebările bonei: Ce să-i întrebi pe părinți înainte de babysitting

De Babysits
4 min citit

Ce ar trebui să întrebi părinții pentru care faci babysitting înainte de a pleca? Asigură-te că ești pregătită cu sfaturile noastre de mai jos!

Există mai mulți pași pentru a te pregăti pentru un job de bonă, de la realizarea unui profil excelent și contactarea părinților, până la reușita acelui interviu atât de important. Cu toate acestea, un pas final foarte important este acela de a-i pune întrebări părintelui înainte de a face babysitting. Acest lucru se poate întâmpla în timpul fazei de interviu sau chiar în ultimele minute înainte ca părintele să plece.

Punerea întrebărilor potrivite te poate pregăti pentru succes în munca de bonă, te poate ajuta să-ți faci viața mai ușoară și poți evita greșeli simple care altfel ar putea apărea din cauza unei comunicări greșite.

Așadar, ce ar trebui să-i întrebi pe părinți înainte de a face babysitting?

Questions to ask parents before babysitting

Întrebări pe care să le pui părinților înainte de a face babysitting

Există o mulțime de întrebări pe care le poți pune părinților sau tutorilor unui copil înainte de a face babysitting. În general, ceea ce ar trebui să întrebi depinde de ceea ce ai aflat deja prin comunicarea anterioară cu părintele și de ceea ce acesta ți-a spus deja.

Cu toate acestea, atunci când decizi ce să întrebi părinții înainte de a face babysitting, ia în considerare următoarele întrebări:

Informații biografice

  • Care sunt numele și vârstele copiilor?
  • Cum sunt copiii? Care sunt trăsăturile lor de personalitate, ce îi deranjează, etc.
  • Ce le place copiilor? Care sunt jucăriile, activitățile, jocurile, filmele preferate?
  • Care este programul zilnic al copilului pe care ar dori să îl urmezi?

Informații practice

  • Când este nevoie de tine pentru a face babysitting? Zilnic, săptămânal, lunar și în anumite zile sau ore?
  • Când te poți aștepta ca părinții să se întoarcă acasă?
  • Unde se pot găsi lucruri de primă necesitate în casă? Unde ai voie sau nu ai voie să mergi în casă?
  • Regulile casei: Ce poți sau nu poți folosi în casă? Ce pot și ce nu pot face copiii?
  • Ce trebuie făcut în caz de urgență: Pe cine (și cum) să contactezi în caz de urgență, unde găsești materiale de prim ajutor, copiii au alergii sau afecțiuni medicale?
  • Care sunt așteptările de la jobul de bonă? Adică, există sarcini sau responsabilități suplimentare în care ar putea avea nevoie de tine (de exemplu, să gătești, să ai grijă de animale de companie etc.)?

Întrebările pot varia, de asemenea, în funcție de vârsta copilului. De exemplu, dacă te gândești ce întrebări să le pui părinților atunci când ai grijă de un bebeluș, acestea pot include întrebările de mai sus, dar se pot adânci mai mult în detalii legate de programul zilnic, când dorm de obicei, ce mănâncă și când, sau chiar sfaturi pentru a-i face să mănânce sau să nu mai plângă, și multe altele.

Pentru a-ți ușura munca, aruncă o privire la lista noastră pentru bone aici:

Babysitter checklist

Puteți folosi lista noastră pentru bone pentru a te ghida sau poți arunca o privire la [întrebările de interviu pentru bonă(/community-resources/420/babysitter-interview-questions-how-to-get-to-know-your-babysitter-before-hiring/) pentru a înțelege mai bine întrebările la care ar putea fi nevoie să răspunzi sau pe care dorești să le pui.

Acum că știi ce să întrebi părinții, este timpul să găsești joburi de bonă! Folosește Babysits pentru a găsi jobul perfect azi.

Alătură-te Comunității de Babysitting!

Inregistreaza-te GRATUIT