Standardele Comunității
Liniile Directoare Pentru Comunitatea Noastră
Babysits este o platformă online de îngrijire a copiilor, ceea ce înseamnă că bonele și părinții vor fi în contact. Ca atare, am creat linii directoare pe care le recomandăm tuturor bonelor și părinților. Aceste linii directoare sunt create pentru a menține încrederea și fiabilitatea comunității Babysits, astfel încât cu toții să aibă o experiență grozavă.
Pentru bone, este important să reții că fiecare familie este diferită. Nu toți copiii pe care îi îngrijești vor avea aceeași vârstă și regulile și modalitățile de a face lucrurile vor fi, de asemenea, diferite. Prin urmare, este important să respecți aceste diferențe și să încerci să îți adaptezi felul de babysitting la fiecare familie pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil. Mai presus de toate, cerem ca bonele să acorde cea mai bună îngrijire pe care o pot face copiilor pe care îi îngrijesc.
Pentru părinți, este important să rețineți că fiecare bonă este diferită și are așteptări diferite. S-ar putea să se aștepte la ore de lucru diferite, sarcini diferite sau niveluri diferite de salarizare. Prin urmare, este important să cunoașteți și să comunicați în mod clar așteptările față de bonă, înainte ca ele să facă babysitting pentru copiii voștri. Rugăm părinții să trateze întotdeauna bonele cu respect și profesionalitate.
Declinare de responsabilitate
Părinții și babysitterele sunt responsabile pentru screening, interviu și alegerea lor finală. Acest document conține instrucțiuni de comportament. Babysits nu poate accepta responsabilitatea pentru membrii platformei sau pentru acțiunile acestora. Pentru a citi mai multe despre încredere și siguranță pe Babysits, vă rugăm să vizitați pagina noastră Încredere și siguranță.
Babysits își rezervă dreptul de a refuza accesul membrilor care încalcă standardele comunității noastre sau termenii și condițiile.
Secțiunea 1: Linii Directoare Pentru Bone
Orientări Generale
- Bona trebuie să își reprezinte cu sinceritate și cu exactitate propria persoană, certificările și calificările.
- Bona trebuie să nu comunice într-un mod discriminatoriu în funcție de aspect, rasă, etnie, religie, gen, cultură sau care poate fi interpretat în vreun fel ca fiind violent, dăunător sau inadecvat. În plus, această listă nu intenționează să fie exhaustivă.
- Atunci când o bonă este de acord să facă babysitting pentru o familie, trebuie să fie pe deplin responsabilă pentru copiii din grija sa.
- Bona trebuie să urmeze instrucțiunile părinților cu privire la jobul de babysitting (de ex., regulile casei, timpul de joacă, ora de culcare).
- Bona trebuie să contacteze părinții atunci când nu este sigură cum să facă față unei anumite situații care implică copiii (de ex., administrarea de medicamente, somnul unui copil, etc.).
- În cazul în care bona trebuie să anuleze (în mod neașteptat) o programare de babysitting, trebuie să încerce să anunțe părintele cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea jobului.
- Bona trebuie să nu amenințe sau să șantajeze părinții sau copiii.
- Bona trebuie să nu ia niciodată nimic ce nu îi aparține din casă.
Înainte de Babysitting
- Bona trebuie să discute cu părinții și să fie pregătită să facă față oricăror nevoi specifice ale copiilor.
- Bona trebuie să verifice și să vorbească cu părinții, în prealabil, pentru a-și asigura propria siguranță.
- Bona trebuie să ajungă la ora stabilită pentru jobul de babysitting.
- Bona trebuie să anunțe părinții în avans dacă este în întârziere și nu va putea ajunge la timp.
- Bona trebuie să se îmbrace corespunzător pentru serviciul de babysitting (de exemplu, fără îmbrăcăminte care să conțină cuvinte nepotrivite sau imagini inadecvate).
- Bona trebuie să întrebe părintele la sosire dacă are alte așteptări în afara rolului de îngrijire a copilului (de exemplu, curățenie, gătit sau răspuns la telefon).
În Timpul Babysitting-ului
- Bona trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru copiii aflați în grija sa pe durata jobului de babysitting.
- Bona nu va recurge, în nici un caz, la utilizarea pedepselor fizice sau verbale asupra copiilor aflați în grija sa (de exemplu, apucare, lovire, strigare, scuturare, înjurături etc.).
- Bona trebuie să contacteze părinții cât mai curând posibil atunci când apar probleme pe care nu le poate rezolva singură.
- Bona trebuie să sune la serviciile de urgență în caz de urgență atunci când părinții sunt inaccesibili.
- Bona trebuie să nu deschidă ușa străinilor (adică oricărei persoane nu a fost aprobată în mod explicit de părinți).
- Bona trebuie să nu invite alte persoane în casă în timpul jobului de babysitting, cu excepția cazului în care părinții acordă permisiunea de a face acest lucru.
- Bona trebuie să nu consume alcool, să ia droguri sau să se angajeze în alte comportamente dăunătoare care îi vor afecta capacitatea de a îngriji în mod corespunzător copiii.
- Bona trebuie să returneze casa în aceeași stare în care a găsit-o la începutul slujbei de babysitting.
După Babysitting
- Bona trebuie să fie sinceră față de părinți cu privire la modul în care s-au comportat copiii în timpul jobului de babysitting.
- Bona trebuie să anunțe părinții cu privire la orice articole deteriorate sau sparte în timpul jobului de babysitting.
- Bona se va aștepta să fie plătită cât fost convenit în prealabil.
- Bona trebuie să transmită părinților orice reclamații legate de job, într-un timp rezonabil.
- Bona trebuie să anunțe Babysits dacă părinții s-au comportat în mod necorespunzător sau nerezonabil.
- Bona trebuie să scrie o evaluare pentru familie, pentru a ajuta alte bone de pe platformă.
Secțiunea 2: Linii Directoare Pentru Părinți
- Părintele trebuie să reprezinte în mod onest și precis propria persoană, jobul și cerințele jobului.
- Părintele trebuie să nu să comunice într-un mod discriminatoriu în funcție de aspect, rasă, etnie, religie, gen, cultură sau care poate fi interpretat în vreun fel ca fiind violent, dăunător sau inadecvat. În plus, această listă nu intenționează să fie exhaustivă.
- Părintele trebuie să stabilească instrucțiuni și așteptări clare pentru bonă (de exemplu, regulile casei, timpul de joacă, ora de culcare).
- Părintele trebuie să-i spună bonei dacă are așteptări în afara rolului de îngrijire a copilului (de exemplu, curățenia, gătitul sau răspunsul la telefon).
- Părintele trebuie să nu pună niciodată în pericol, să amenințe sau să facă rău bonei.
- În cazul în care părintele trebuie să anuleze (în mod neașteptat) o programare de babysitting, trebuie să încerce să anunțe bona cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea jobului.
- Părintele trebuie să furnizeze o listă de detalii de contact (numere de telefon, detalii de contact de urgență), detalii despre programul de dormit și orice medicamente posibile.
- Părintele trebuie să anunțe bona dacă întârzie. În caz de urgență, părintele trebuie să încerce să fie disponibil pentru a fi contactat de bonă sau să ofere un contact alternativ.
- Părintele trebuie să-i plătească bonei suma convenită în prealabil.
- Părintele trebuie să-i transmită bonei orice plângere cu privire la performanța la locul de muncă într-un timp rezonabil.
- Părintele trebuie să anunțe Babysits dacă bona s-a comportat necorespunzător în timpul serviciului.
- Părintele trebuie să scrie o evaluare pentru bonă, pentru a ajuta alți părinți de pe platformă.