Ajutor - Verificarea identității

Verificarea identității

De ce li se cere membrilor să facă verificarea actului de identitate?

Vrem să fii sigur că oamenii din Babysits sunt cine spun că sunt. Prin verificarea identităților membrilor noștri, putem crea un mediu mai sigur, putem preveni activitățile frauduloase și putem proteja împotriva furtului de identitate.

Din motive de încredere și siguranță, membrilor li se poate cere să își verifice identitatea înainte de a putea contacta alți membri.

Pentru verificarea actului de identitate este necesar un document de identitate cu fotografie eliberat de guvern, cum ar fi pașaportul, cartea de identitate sau permisul de conducere.

Dacă nu aveți un act de identitate cu fotografie emis de guvern, nu veți putea finaliza verificarea actului de identitate. Ar trebui să încercați din nou după ce ați obținut o formă oficială de identificare cu fotografie.

Ce înseamnă când cineva și-a verificat identitatea?

Membrii captează imagini ale documentelor de identitate fizice cu camera desktopului sau a telefonului mobil și le trimit la Babysits. Machine Learning încearcă să identifice dacă documentul prezentat este autentic.

În continuare, membrii trebuie să facă un selfie. Acesta este folosit pentru a verifica dacă chipul de pe actul de identitate și selfie-ul se potrivesc.
În cele din urmă, verificăm dacă selfie-ul se potrivește cu fotografia de profil a membrului.

Acest lucru ne ajută să menținem Babysits în siguranță, să luptăm împotriva fraudei și multe altele. Este posibil să stocăm date despre documentul de identitate și imaginile faciale. Nu stocăm permanent fotografiile actului de identitate în sine.

Finalizarea acestui proces nu reprezintă o aprobare a niciunui părinte sau babysitter, nu garantează identitatea cuiva și nu este o asigurare că interacțiunea cu acesta va fi în siguranță. Folosiți întotdeauna propria judecată și urmați sfaturile noastre de siguranță.

Este sigură adăugarea unui act de identitate guvernamental?

Fotografiile documentului dvs. de identitate nu vor fi stocate de Babysits după finalizarea verificării, iar acest proces de verificare poate dura până la o săptămână.

Putem colecta imaginile faciale, numărul de identificare, data nașterii, prenumele, prenumele, al doilea prenume, tipul documentului, țara emitentă a documentului, naționalitatea și adresa, precum și semnale sofisticate de fraudă și informații despre dispozitivele care se conectează la noi. Servicii. Pentru a plăti babysitterelor, este posibil să împărtășim ID-urile de babysitter cu furnizorul nostru de plăți Stripe, din cauza cerințelor de reglementare și financiare ale partenerilor. Indiferent de motiv, ID-ul tău nu va fi niciodată partajat cu nimeni altcineva care folosește Babysits sau alte terțe părți.

Luăm în serios protecția informațiilor dumneavoastră personale. Informațiile dvs. vor fi utilizate exclusiv în scopul verificării identității și al plăților. Am implementat măsuri stricte de securitate pentru a vă proteja datele, inclusiv controlul de criptare și acces. Nu împărtășim informațiile dumneavoastră personale cu terțe părți neautorizate, cu excepția cazului în care este cerut de lege.