Ajutor - Certificat de cazier detaliat

Certificat de cazier detaliat

Vrem să ai încredere că oamenii de pe Babysits sunt de încredere.

O modalitate prin care facem acest lucru este prin care membrii din Moldova să furnizeze un „Certificat de cazier detaliat”.

Dacă scrie "verificat" pentru o bonă, înseamnă că această persoană a adăugat documentul, verificat de autenticitate de Babysits.

Este sigură adăugarea unui document?

Odată ce Babysits va examina documentul, acesta va fi șters de pe serverele noastre. Indiferent de motiv, documentul tău nu va fi distribuit niciodată către nimeni altcineva care folosește Babysits sau cu terți.

Cum se verifică un document?

Membrii captează imagini ale documentelor fizice cu camera desktopului sau a telefonului mobil și le trimit la Babysits. Un angajat de la Babysits încearcă să identifice dacă documentul este autentic. Documentele adăugate trebuie să aibă mai puțin de 2 ani și să nu fie expirate.

Finalizarea acestui proces nu reprezintă o reclamă a unui babysitter, nu garantează autenticitatea documentului cu 100% certitudine și nu este o asigurare că interacțiunea cu aceștia va fi sigură. Folosește întotdeauna propria judecată și urmează sfaturile noastre de siguranță.