Ce înseamnă atunci când cineva furnizează un act de identitate?

Vrem să ai încredere că oamenii de pe Babysits sunt cei care spun că sunt.

O modalitate prin care facem acest lucru este ca utilizatorul să furnizeze un act de identitate. Acesta ar putea fi pașaport, buletin, permis de conducere etc.

Dacă scrie „Act de identitate furnizat” pentru un părinte sau bonă, înseamnă că această persoană a adăugat cu succes un act de identitate. Acest lucru ne ajută să menținem siguranța pe Babysits, să combatem frauda și multe altele.

Este sigură adăugarea unui act de identitate?

Verificarea actului de identitate este procesată în siguranță de către partenerul nostru Stripe. Indiferent de motiv, actul tău de identitate nu va fi distribuit niciodată cu nimeni altcineva care folosește Babysits sau cu terți.

Cum este verificat actul de identitate?

Utilizatorii captează imagini ale documentelor de identitate fizice cu camera desktopului sau a telefonului mobil și le trimit la Babysits. Machine Learning încearcă să identifice dacă documentul adăugat este autentic.

Apoi, utilizatorii trebuie să-și facă un selfie. Acesta este folosit pentru a verifica dacă fața din documentul de identitate se potrivește cu cea din selfie.

Finalizarea acestui proces nu reprezintă o reclamă a vreunui părinte sau bone, nu garantează identitatea cuiva și nu este o asigurare că interacțiunea cu ei va fi sigură. Bazează-te întotdeauna pe propria judecată și urmează sfaturile noastre de siguranță.